Още една звездна двойка се раздели след 18 години любов
Още една звездна двойка се раздели след 18 години любов / Guliver/Getty Images

Актьорът Джон Хам, прочул се с главната роля в хитовия сериал "Момчетата от Медисън авеню", и приятелката му, актрисата и филмов деец Дженифър Уестфелд, се разделиха след 18 години заедно, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

3,3 млн. души гледаха финала на "Момчетата от Медисън авеню"

"С огромна тъга решихме да се разделим след 18 години любов и споделена история. Продължавайки напред, ще се подкрепяме по всички възможни начини", се казва в съвместното изявление, предоставено от говорителката им Анет Улф за сп. "Пийпъл".

Най-шокиращите звездни раздели на лято 2015

Като двойка 44-годишният Джон Хам и 45-годишната Дженифър Уестфелд, чиято връзка започна през 1997 г., бяха смятани за модел за подражание в Холивуд. Те останаха заедно през времето на възход на Хам, който осем години играеше главния герой Дон Дрейпър в хитовия сериал "Момчетата от Медисън авеню". Финалът на поредицата през май тази година привлече 3,3 милиона зрители пред малкия екран, припомня Ройтерс.

През последните месеци слуховете за раздяла съпътстваха Хам и Уестфелд, които за последен път са виждани заедно в края юли в Ню Йорк. Дженифър Уестфелд е позната най-вече с работата си като сценарист и с участието си в независими филмови продукции като "Да целунеш Джесика Стейн" и "Приятели с деца".

Източник: БТА