/ Gettyimages
Изящната Анджелина Джоли пие чай в компанията на леопарди. Това не е поредното приключение на звездата, а акцент от новата и фотосесия, която украси корицата на “Bazaar”.

Анджелина Джоли целуна ръка на френска режисьорка (СНИМКИ)

Красивата актриса позира в зашеметяващ бял тоалет сред дивата природа в Намибия. Анджелина е написала отворено писмо до обществеността в Намибия, с което изостря вниманието към правата на жените и отговорността за опазването на околната среда.

Със стил и чар: Прелестната Анджелина Джоли в централата на ООН (СНИМКИ)

„Важно е да използваме свободата и възможностите, които имаме, за да направим добро за бъдещите поколения. През следващото столетие технологиите ще ни дадат повече и по-добри възможности и средства за комуникация, борба с бедността, защита на правата на човека и грижата за околната среда“, убедена е актрисата. „Майка ми и дядо ми ме научиха, че последиците от нашите решения влияят върху следващите поколения. Трудно е да бъдем толкова разумни, но ми се струва, че това е красив стремеж. Така че, който и да сте вие-лекар, адвокат, учен, защитник на правата на човека, студент, учител, майка, съпруга, момче или момиче-надявам се всички ние да допринесем за постигането на по-добро бъдеще“, призовава актрисата.
Анджелина Джоли - непознатата красавица, построила училище в Афганистан

Анджелина е убедена, че актуалните проблеми днес се коренят в по-ранни векове.
И още за Анджелина Джоли:

Анджелина Джоли: Ислямска държава използва изнасилванията като политика

Анджелина Джоли доказа, че е много повече от холивудска звезда

Някогашното Лошо момиче на Холивуд днес е сред най-влиятелните жени в света (СНИМКИ)

Анджелина Джоли с децата си и без Брад Пит в Торонто (СНИМКИ)

Мадокс за Анджелина Джоли: Майка ми е чудо (СНИМКИ)

Неповторимата Анджелина Джоли на наградите Оскар през годините (СНИМКИ)
Sun