Всеки човек се ражда с късмет, но работата на всеки един от нас е да открием талантите си, за да изпълним житейската си мисия. Факт е, че човек се чувства най-добре, когато работи това, което го изпълва с любов, вдъхновение и щастие.


Несъвършенства, които пленяват: 30 актриси с нестандартна красота (СНИМКИ)

За едни хора това може да е търговията, за други управлението на МПС, самолет или създаването на музика, участие в киното и театъра.

Усмивката е заразна: 50 знаменитости, които ще ви накарат да се усмихнете (СНИМКИ)

Именно за артисти, които стават холивудски звезди напълно случайно, разказва каналът на Христо Боснев  във vbox7. Техните истории потвърждават, че няма нищо случайно, а прекрасните неща се случват тогава, когато си напълно готов за тях.

Дани Трехо

Дани Трехо
Дани Трехо Gulliver/Getty Images

Дани стартира кариерата си в киното, когато е едва 33-годишен. Животът му преди това не е бил никак лек: проблемно детство, марихуана още на 8, улични битки, грабежи. На 17 г., попада в затвора и след десетки излежани присъди, е свободен чак на 28. Истинско чудо е как един човек успява да се превърне от алкохолик и наркодилър, в един от най-търсените актьори в Холивуд. В затвора той се запознава с човек, който го насърчава да живее друг живот.

Неустоими сини очи: 20 холивудски сърцеразбивачи с магнетичен поглед (СНИМКИ)

Зад решетките Дани усвоява бойни изкуства и вече на свобода, започва да си изкарва прехраната с бокс, пишат от "Труд". При една от поредните битки на ринга в тълпата е неговият познат от затвора Еди Банкер, автор на автобиографична книга и станал търсен сценарист. В момента той работи над филма на Андрей Кончаловски "Влакът беглец", но звездата в лентата - Ерик Робъртс, не умее да се бие и му е необходим инструктор. Еди кани Дани на снимачната площадка, където режисьорът веднага го забелязва и му дава малка роля. Така започва звездният път на едно от най-харизматичните „лоши момчета”. 

Еванджелин Лили

Еванджелин Лили
Еванджелин Лили Gulliver/Getty Images

За Еванджелин Лили често пъти се споменава, че основната причина за успеха ѝ е ролята в популярния сериал "Изгубени" (Lost). Преди славата си тя е работила като стюардеса и съвсем случайно е била забелязана от агент на Ford Modeling, докато си вървяла по улицата в канадски град.

Джейсън Стейтъм

Секси тройка: Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба заедно на премиера
Джейсън Стейтъм Gulliver/Getty Images

Още от малък спортът е неговата страст – в началото на 90-те години е познат като един от най-добрите спортисти по състезателно плуване, цели 12 години е в английския национален отбор по скокове във вода. За него спортът обаче е просто хоби, от което не могат да се печелят пари. Ориентира се към моделството и French Connection го избира именно заради нетипичния му за подиума вид.

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

За да си осигури редовни доходи, бъдещият актьор избира също и черния пазар, продавайки парфюми и бижута ментета по лондонските улици. Собственикът на French Connection, който е и продуцент на "Две димящи дула", решава да го представя на Гай Ричи. На кастинга Джейсън демонстрира уменията си на уличен търговец, като продава на режисьора долнопробна стока и накрая отказва да му върне парите.

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс
Дженифър Лорънс Gulliver/Getty Images

Дженифър е извървяла дълъг път, докато се превърне в голяма холивудска звезда. Тя никога не е мечтала за актьорска професия, а да бъде доктор. Когато е на 14, пристига с родителите си в Ню Йорк, за да търсят нов живот и повече финанси, напускайки провинциалната атмосфера на Кентъки.

Те ненавиждат най-популярните си роли! (СНИМКИ)

Дженифър е била на улицата, когато гледала танци, но до нея се приближава моден агент, който я пита дали може да я снима, а тя се съгласява, пишат от Buzzfeed.
Дженифър разбира, че става дума за модна агенция и дава телефонния номер на майка си. Агентът се свързва с тях, а малко по-късно Дженифър вече се снима в моден каталог. Така започва шеметната кариера на една от най-актуалните холивудски звезди.

Шарлийз Терон

Шарлийз Терон изигра ролята на Фюриоса в Лудия Макс: Пътят на яростта от 2015 година
Шарлийз Терон Gulliver/Getty Images

Шарлийз мечтае повече от всичко на света да стане балерина и постъпва в нюйоркско хореографско училище. Всичко обаче рухва, тъй като 19-годишната Терон получава травма на коляното. На прага на нервна криза, че ще трябва да се върне в родната Южна Африка и да работи цял живот нещо зле платено, тя се вслушва в майчиния съвет и заминава за Холивуд.

Очите са прозорец към душата: 30 красавици, които омагьосват с поглед (СНИМКИ)

Парадоксално, но я спасява избухливият ѝ характер. Когато през 1996 г. се опитва безуспешно да осребри чек от майка си, вдига страхотен скандал на банковите служители. Свидетел на сцената е холивудски агент, който веднага съзира потенциала на девойката и ѝ помага да се запише в курсове по актьорско майсторство. Останалото е вече история.

Вижте още:

10 знаменитости, които се определят като пансексуални (СНИМКИ)


13 актриси, чиято бременност бе умело скрита в любимите ни филми и сериали (СНИМКИ)

20 от най-сексапилните филмови героини в историята (СНИМКИ)


Очите са прозорец към душата: 30 красавици, които омагьосват с поглед (СНИМКИ)

Най-сексапилните мъже в историята на класацията на People (СНИМКИ)

Усмивката е заразна: 50 знаменитости, които ще ви накарат да се усмихнете (СНИМКИ)

Секси амазонки: Звездни красавици, високи над 180 см (СНИМКИ)

От 1990-а до днес: „Най-красивите“ знаменитости според People (СНИМКИ)

Красавици с гореща кръв: 45 екзотични холивудски актриси (СНИМКИ)

Помните ли ги? 60 холивудски звезди, които гостуваха в „Приятели“ (СНИМКИ)


Красавиците от 90-те: Когато стандартите за красота бяха различни (СНИМКИ)

Тела за милиони: Най-популярните модели на бански костюми (СНИМКИ)

40 актриси над 40, които владеят Холивуд (СНИМКИ)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)