Понякога актьорите, изиграли култовите роли в киното, съжаляват за това. Причините са различни: лош сценарий, роли, които почти са съсипали кариерите им или огромна популярност. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 разказва:

Кейт Уинслет - „Титаник“

Години след премиерата на филма „Титаник“, актрисата все още съжалява за начина, по който е влязла в образа на Роуз. Пред CNN Уинслет споделя: „Наистина ли така съм го изиграла? Американският ми акцент е ужасен, не мога да го слушам“.

Кейт Уинслет
Gulliver/Getty Images

Кари Фишър - „Междузвездни войни“

Актрисата споделя, че ако е знае каква огромна популярност ще й донесе филма, със сигурност не би приела ролята на принцеса Лея.

Кари Фишър
Gulliver/Getty Images

Джейми Дорнан - „ Петдесет нюанса сиво“

Когато излезе първия филм от трилогията „Петдесет нюанса“, всеки говореше за него, но един от главните герои - Джейми Дорнан, в ролята на Крисчън Грей, е бил на мнението, че такива филми не трябва да излизат.

Джейми Дорнан
Gulliver/Getty Images

Робърт Патинсън - „Здрач“

Може би това е актьорът в тази класация, който най-много съжалява за приета роля. През 2011 пред Buzznet Патинсън сподели: „Ако знаех, че този филм ще стане толкова известен, нямаше да приема ролята. Никога не съм си представял, че ще бъда момчето на залепения на стената плакат“.

Робърт Патинсън
Gulliver/Getty Images

Холи Бери - „Жената-котка“

Виждали сме в актрисата в различни жанрове филми, но този, за който най-много съжалява, е „Жената-котка“. Самият филм не бе приет добре от зрителите и критиците, говори се, че това е един от най-лошите филми за супер герой. Холи Бери е също на мнението, че това е един от най-слабите филми, в които е участвала.

И още:

Те ненавиждат най-популярните си роли! (СНИМКИ)

Как продавачката на сандвичи Кейт стана Роуз в Титаник

Кари Фишър се „завръща“ в „Междузвездни войни: Епизод IX“

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук