Емилия Кларк
Емилия Кларк / Gulliver/Getty Images
Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.  

Последният сезон на „Игра на тронове“ ще се излъчи през 2019 г.
 
Тридесет и една годишната актриса написа в Instagram, че е посетила снимачната площадка на фентъзи драмата, чийто последен осми сезон ще бъде излъчен следващата година.

Дори актьорите няма да знаят какъв ще е финалът на "Игра на тронове"
 
Целта на Емилия била да се сбогува с шоуто, в което изпълнява ролята на Денерис Таргариен от първия му епизод, излъчен през 2011 г. "Качвам се на кораб, за да се сбогувам със сушата, която ми осигури подслон за близо десетилетие", написа Кларк. "Благодарение на "Игра на тронове" имах преживявания, за каквито дори не съм мечтала".

Разработват пет тайни проекта по "Игра на тронове"
  Макар че популярният сериал, в който участват и актьорите Кит Харингтън, Мейзи Уилямс, Софи Търнър и Питър Динклидж, ще приключи през 2019 г., феновете му няма за дълго да останат разочаровани, тъй като телевизия НВО е поръчала заснемането на пилотен епизод от сериал, в който историята предхожда случващото се в "Игра на тронове".

Ще разпознаете ли любимите образи от "Игра на тронове" извън сериала? (СНИМКИ)
 
Действието във все още неозаглавения нов сериал ще предхожда с хиляди години събитията в "Игра на тронове", който е адаптиран по поредицата фентъзи романи "Песен за огън и лед" на Джордж Р.Р. Мартин.

Вижте още за култовия сериал:

Защо тези снимки от 2012 година развълнуваха интернет?

Ще разпознаете ли любимите образи от Game of Thrones извън сериала? (СНИМКИ)

Брутална сцена от Game of Thrones взриви интернет

Разкриха тайната на валирианската стомана от Game of Thrones

Най-сексапилните красавици в Game of Thrones (ВИДЕО/СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА