"Игра на тронове" е най-гледаният сериал в историята на HBO и в последните месеци се правят спекулации за бъдещето му, тъй като предстои предпоследният му сезон през 2017 г.
"Игра на тронове" е най-гледаният сериал в историята на HBO и в последните месеци се правят спекулации за бъдещето му, тъй като предстои предпоследният му сезон през 2017 г. / Guliver/Getty Images
Продуцентите на култовия сериал "Игра на тронове" (Game of Thrones) ще заснемат няколко финала на поредицата, за да се предпазят от изтичане на последния епизод в интернет, предаде ТАСС.

Краят на един феномен: Последни 13 епизода секс, насилие и интриги

Агенцията цитира интервю на програмния директор на телевизионния канал HBO Кейси Бойлс пред в. "Морнинг кол". "Известно ми е, че създателите на сериала снимат няколко версии на финала, за да не може никой да знае какво точно ще се случи накрая!", заяви Бойлс.

Ще разпознаете ли любимите образи от Game of Thrones извън сериала? (СНИМКИ)

Изданието отбелязва, че ще се наложи дори и на актьорите да изгледат последния епизод, защото и те няма да знаят с кой точно финал ще приключи поредицата.

Снимките на осмия сезон на "Игра на тронове" ще започнат през месец октомври. Последната серия на предишния сезон беше излъчена на 27 август 2017 година. Тя стана най-популярната за цялата история на сериала.

Защо тези снимки от 2012 година развълнуваха интернет?

Излъчването на поредицата беше съпроводено с много предварителни изтичания в интернет на отделни епизоди. Хакери успяваха да проникнат в системите на HBO и да пуснат в мрежата или цяла серия, или нейното съдържание.

Но за най-големия гаф си беше виновен самият телевизионен канал, в случая HBO Spain. Той по погрешка пусна в ефир шестата серия няколко дни преди премиерата ѝ, припомня агенцията.
БТА