Джо Джонас и Софи Търнър
Джо Джонас и Софи Търнър / Gulliver/Getty Images
В днешно време над 4,2 млрд. души използват социалните мрежи. Голяма част от тях търсят своята сродна душа в приложения за запознанства.

Възможна ли е такава любов? Оказва се, че да. И много от холивудските знаменитости го доказват, пише каналът "Опасни връзки" във vbox7. Ето кои от топ имената в световния шоубизнес са се запознали онлайн:

Приянка Чопра и Ник Джонас

През 2018 г. те вдигнаха цели две сватби - едната беше според западните традиции, а другата - според индийските. Въпреки класическата сватбена приказка обаче двамата се запознават онлайн - Ник Джонас изпраща на бъдещата си съпруга лично съобщение в Twitter. "Чувам от общи познати, че е крайно време да се запознаем", написал той. А останалото е история.

Джо Джонас и Софи Търнър

Друг от братята Джонас - Джо, също е намерил любовта онлайн. Той и съпругата му - звездата от "Игра на троновеСофи Търнър, се запознават чрез съобщения в Instagram. Преди това техни общи познати се опитват да ги срещнат, но все нещо изниква и не успяват да се видят. Двамата вече са и родители, имат дъщеричка.

Рики Мартин и Джуан Йосеф

Двамата си пишат за първи път в Instagram. "Срещнах годеника ми в Instagram. Аз съм колекционер на произведения на изкуството, а той е артист. Писах му, беше приятно да си пишем. Шест месеца по-късно все още не бях чувал гласа му", разказва Рики Мартин. Двамата се запознават по-късно и на живо - в Лондон.

Дуа Липа и Ануар Хадид

Още едва двойка, която се запознава онлайн - двамата започват да си пишат в Instagram. Ануар първи писал на певицата. Макар че се били виждали и преди това, именно онлайн комуникацията дала начало на връзката им.