Цонев: Скандалът с подслушванията говори, че в страната ни е наложена полицейска диктатура
Цонев: Скандалът с подслушванията говори, че в страната ни е наложена полицейска диктатура / netinfo

Николай Цонев, председател и лидер на ПП „Нова алтернатива" и водачът на листата на партията за област Кюстендил Любомир Малоселски поднесоха цветя на паметника „Булаир" в Кюстендил.

„Поднасянето на цветя на паметници на загинали във войните е една традиция на „Нова алтернатива", каза по време на събитието Николай Цонев.

„Ние сме патриотично-либерална партия, стремим се да привлечем хората, които носят патриотизма в себе си, които обичат родината и отечеството. Хора, които искат да живеят в отечеството си и да отстояват демократичните ценности тук, колкото и трудно да става напоследък", каза Николай Цонев.

Николай Цонев разговаря с привърженици на „Нова Алтернатива" и им сподели дълбоката си привързаност към града и региона, защото биографията му е свързана с този край.

„Служил съм 15 години в поделението в село Самораново, знам колко важен е този регион и вярвам, че има добро бъдеще", сподели Цонев.

„Ние днес се срещаме с хората, представяме листата си и предизборната програма, като ги призоваваме да гласуват с № 1 на предстоящите избори. Не обещаваме, а обясняваме нашите предложения за реиндустриализация на страната, за модернизация на здравеопазването, за пълна промяна в структурата на здравеопазването, за съживяване славата на Българската армия в навечерието на тези светли християнски пранзици", допълни Цонев.

„Надяваме се на един сериозен успех на изборите. Последните социологически изследвания показват, че имаме 1,8% и 2%, което е почти сигурно влизане в Парламента", каза Николай Цонев. Според него кампанията на „Нова алтернатива" протича изключително позитивно, с много срещи с хората, разговори лице в лице.

„Всеки, който мисли, че скандалът с подслушванията не влияе на предизборната ампания, греши. Нашите симпатизанти и членове са хора с образование, интелигентни, хора от средната класа. Всички те смятат, че всеки трябва да има лична свобода, да изповядва свободно своите идеи и разбирания. Скандалът с подслушванията говори, че в нашата държава е наложена полицейска диктатура. Диктатурата на Цветанов и на Борисов. Ние сме против това. Смятаме, че този скандал ще повлияе негативно на ГЕРБ и положително върху избора на новите партии, каквато е „Нова алтернатива", каза Николай Цонев.

По време на обиколките водачът на листата в 26 МИР Георги Славчев, водач на 24-ти МИР в София Снежана Димитрова също се срещнаха със симпатизанти и членове на „Нова алтернатива".

Активисти от младежката организация на партията посетиха дом за стари хора в околията на гр. Кочериново. Във връзка с предстоящите Великденски празници, представителите на „Нова алтернатива" дариха на дома козунаци, боядисани яйца, газирани и безалкохолни напитки, както и различни развлекателни игри.

„Част от хората решиха да ни поздравят с изпълнение на стихотворения и песни. Срещата се оказа изключително трогателна и емоционална. Възрастните хора ни благодариха и изразиха удовлетворение от изненадващото посещение.", споделиха младите хора.

Цонев Скандалът с подслушванията говори че в страната ни е наложена полицейска диктатура
netinfo