Хасково, градини, такси, маймуни
96680

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Хасково, градини, такси, маймуни
  • Хасково, градини, такси, маймуни
Сагата с таксите за детска градина в Хасково продължава. Пълен хаос е по въпроса. И знаете ли, какво може да излезе накрая. Че родителите са виновни, че директорите не изпълняват наредбата с приетото в нея облекчение от 1 лев такса, а пък те не я изпълняват, защото имало неясноти.

Директорка си изпусна нервите на среща, как ли се държи с децата

Уважаеми госпожи, управляващи градините, не ви прави чест да определяте родителите като неактивни. Не Ви ли е хрумвало, че родителят се въздържа да се възползва от даденото му право именно, за да не ви тласне към ръба на закона.

Сезират съда и прокуратурата за таксите в детските градини

Защото той също е чел, чул, видял , че наредбата може да се тълкува по няколко начина, че кметът може да ви накаже, ако събирате такса от лев, че според него /кметът - най-прекият ви шеф/, наредбата е незаконна. Родителят е чел, чул и видял и другото, че наредбата не е пратена в съда от кмета, който има пълното право, чел е също, и че според други юристи наредбата е кристално чиста и ясна.

Прокуратурата отряза кмета на Хасково за детските градини

Нито медиите, нито пък родителя има за цел да Ви обвини в нещо уважаеми госпожи директори. Няма за цел и да Ви се припишат някакви негативи. Само че с отношението си от вчера, на тайната среща с кмета, която всъщност стана явна и за това се провали, Вие сами го направихте.


Внесоха докладната: Такса за детска градина в Хасково - лев на ден

Освен това и Вие позволихте проблемът да се политизира, а дали той не е такъв от самото му зараждане, всеки сам да прецени. Позволихте всички заедно – родители, директори, деца, да станем достъпни за употреба. От всеки отговорен по темата.