Голямата цена, която поставиха от Тотнъм  за Димитър Бербатов, поне що се касае до Манчестър Юнайтед накара Сър Алекс Фъргюсън да се огледа за други възможности. Един от тези варианти е 19-годишен чилиец, информира Тhe People.

Мениджърът на „червените дяволи” е на път да се откаже от закупуването на капитана българския национален отбор, тъй като последната сума, която „шпорите” определиха като трансферна е в размер на 38 милиона паунда. Това прави почти невъзможно преминаването на Бербо на „Олд Трафорд”, като в скандала миналата седмица се намеси и Даниел Леви, който нарече Фъргюсън „арогантен”.

Наставникът на Юнайтед все още смята българския нападател за чудесен заместник на контузения Луис Саха, като едновременно с това би бил отличен партньор в атаката на Уейн Рууни.

Въпреки това специалистът не спира да търси нови попълнения, като един от вариантите е Роке Санта Крус.



Освен това Тhe People твърди, че е напълно възможно Манчестър Юнайтед да привлече чилиецът Алексис Санчес от Ривър Плейт.

Агентът на 19-годишният вундеркинд вече е влязъл в контакт с шефовете на „червените дяволи”, като сумата, която се спряга за нападателя възлиза на 10 милиона паунда.