Дженифър Лопес побърза да отхвърли въпрос, свързан с брака ѝ с Бен Афлек. Това се случи по време на изява на Лопес в Мексико, за да промотира новия си филм. Изявлението бе публикувано в социалните медии от мексиканското развлекателно новинарско шоу El Gordo y La Flaca, пише Edna.bg.

Лопес със сигурност е очаквала този въпрос. Откакто сключиха брак с Афлек, хората се вълнуват от отношенията им. След като се изсмя за кратко на въпроса за истинността на слуховете, тя шеговито каза на интервюиращия: „Ти знаеш по-добре това“.
 
Афлек и Лопес се срещат на снимачната площадка на филма Gigli от 2002 г., който не жъне професионален успех, но ги събира. Те се сгодяват в края на годината, но отлагат сватбата си поради "прекомерното медийно внимание". Разделят през януари 2004 г. и феновете си мислят, че това е краят. През пролетта на 2021 г. обаче те възобновяват връзката си. Лопес и Афлек се сгодяват отново през април 2022 г. и през юли сватбата наистина се състои.

Последните седмици всички медии и фенове активно следят и коментират отношенията им и се питат – заедно ли са Джей Ло и Бен Афлек?


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня

 
Edna.bg