Време е за изпитна сесия в „Апартамент 404". В най-новия епизод на комедийния уеб сериал от 7Talents сценаристите на продукцията разкриват уникална по рода си формула за вземане на изпити, проверена от редица поколения.

След купона на Хелоуин тримата любими съквартиранти Стоян, Антон и Велко са изправени пред ново предизвикателство, наречено „Аграрна икономика". В най-новия епизод на „Апартамент 404" във Vbox7.com един ключ ще се превърне в непреодолимо препятствие за Стоян и явяването му на изпит. Героите се впускат в спасителна мисия. Главнокомандващият Стоян назначава Антон за координатор, Лили за стратег, а бат Велко влиза в ролята на войник. Защо "г-н Природно бедствие" заема мястото на братовчед си на изпитната скамейка и защо най-новият шедьовър на Лили се казва „Обща черта" не пропускайте да разберете първо във Vbox7.com.
Какво бъдеще очаква Стоян? Как и защо Стоян и Велко пускат мустаци за един ден?

Отговорите ще намерите в новия епизод на „Апартамент 404". В последния работен ден от седмицата, този петък, най-известните студенти в България ще спомогнат за доброто настроение на онлайн потребителите със специално създаден скеч за веселата страна на живота.

„Апартамент 404" всеки вторник и петък във Vbox7.com

Абонирай се за „Апартамент 404" във Vbox7.com. Следи новини за „Апартамент 404" във Facebook