Верни на традицията, и тази година колегите от вестник „Мач Телеграф“ направиха специално обзорно издание в голям формат на Първа и Втора лига от сезон 2023 г. / 2024 г. Списанието ще излезе с броя на вестника тази събота и няма да се продава отделно. В него ще намерите пълно представяне на отборите от Първа лига – уникални снимки, богата обзорна статистика, резултати от мачовете и много информация от изминалия шампионат.

Любопитни факти и вечните ранглисти ще бъдат от полза на всеки фен на футбола. Има и специална класация на шампионите на България от 1924 г. до 2024 г. В изданието ще намерите и класацията на голмайсторите на първенството, както и таблици с всички резултати и класиране. На 30 - та страница има материал за носителя на Купата на България. Отделено е място и за отборите от Втора лига с кратка статистика и полезна информация.

Комплект вестник и списание / вложено в средата на броя / са на специална цена от 1.99 лв. и ще бъдат продавани само на 8 юни на местата за продажба на преса в цялата страна.

Очаквайте следващата седмица луксозно списание в обем 52 страници, посветено на УЕФА ЕВРО 2024 в Германия, само с вестник „Мач Телеграф“!