В цялата човешка история има примери за добро и лошо лидерство. Днес не е по-различно. Но какво да кажем за бъдещето на лидерството? Можем ли да се поучим от миналото и настоящето? Адам Мендлър вярва, че има път напред. Започва с това да бъдеш наистина велик човек, след което можеш да станеш наистина велик лидер
 
Адам е прекарал много часове в разговори с лидери от всички сфери на живота. Той е събрал прозрения и е направил свои собствени наблюдения за това какво прави един лидер велик. Значението на характера не е за подценяване – здравият характер е необходим, независимо дали ръководите държава, компания от 500 души или малък стартъп. 
 
В момента в света се случват много промени. Ако не се чувствате сигурни какво можете да направите, за да се ориентирате в този нов свят, помислете за собственото си лидерство и какво можете да направите, за да накарате характера си да блесне. Адам може да помогне. 
 


Адам Мендлър е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

 
 
Сред първите трима обявени до момента експерти са още Хийт Слоунър и Фредерик Харен, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие. 
 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АДАМ МЕНДЛЪР ТУК .
 
Адам Мендлър е предприемач, основен лектор, писател, преподавател и признат авторитет по лидерство
 
Той е създател и домакин на Thirty Minute Mentors, където редовно извлича прозрения от американските топ изпълнителни директори, основатели, спортисти, знаменитости и политически и военни лидери. Той е интервюирал повече от 500 от най-успешните лидери на Америка и е писал много за бизнеса и лидерството, като е автор на повече от 70 статии, публикувани в големи медии, включително Forbes и HuffPost. Адам черпи от своя уникален опит и уроци, научени от времето, прекарано с най-добрите лидери на Америка, за предоставяне на променящи се перспективи прозрения като основен лектор на фирми, университети и организации с нестопанска цел. Адам е изградил и ръководил бизнеси в различни индустрии и преди това е работил за известни компании в областта на финансите, развлеченията и спорта. Преподава курсове за висше образование по лидерство в UCLA, служи в борда на магистърската програма по приложна статистика и наука за данни на UCLA, почетен член е на Борда на гуверньорите на USC и е съветник на много компании и лидери.  
 
Сред темите, които ще засегне по време наFuture Forum, са:  

Уроци по лидерство от топ изпълнителни директори 
Участниците ще придобият представа от опита на топ изпълнителни директори и ще се научат как да прилагат тези уроци в собствения си лидерски път. 
Изграждане и ръководене на екипи с висока производителност
Откриване на стратегии за изграждане, мотивиране и ръководене на екипи, които постигат изключителни резултати. 
 
НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК .
 
Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са само част от световните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още изложение, което съчетава трансформиращата сила на форума за личностно развитие с възможност за подбор на кадри във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат възможността да се срещнат с голям брой таланти от пазара на труда и да се позиционират сред водещите компании в страната. 
 
Посетителите ще могат да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти, да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. 
 
Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg