/ Future Forum,
NOVA и Webit обявяват първите трима, които ще вдъхновят хиляди на мащабното събитие за кариерно развитие на 23 и 24 октомври
Топ лектори от световен мащаб ще се срещнат тази есен с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit. Първите трима, с които посетителите на форума ще имат възможност да се запознаят на 23 и 24 октомври в НДК, са Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредерик Харен и техните вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти.

Световният експерт от екипа на Саймън Синек в „Оптимизъм“ – Хийт Слоунър е създател на лидерски програми и е работил рамо до рамо с д-р Чалдини и Чарлз Х. Грийн. Дарбата на Слоунър е да се свързва с хората и техните идеи. Той завладява аудитории от сферата на финансите, науките за живота, потребителските стоки, недвижимите имоти и технологиите по целия свят. В работата си Хийт използва живи разкази, за да сподели прозрения и перспективи, които помагат на другите да издигнат представянето си на следващото ниво. Хийт показва на аудиторията, че в центъра на всичко са доверието и целта, основани на истинска загриженост за другите. Чрез своите динамични изказвания и семинари вдъхновява хората да водят автентично, да изграждат значими взаимоотношения и да постигат траен успех.

Световно признатият авторитет в лидерството Адам Мендлър е създател и водещ на предаването Thirty Minute Mentors, където редовно извлича прозрения от най-добрите американски изпълнителни директори, основатели, спортисти, известни личности, политически и военни лидери.

Интервюирал е повече от 500 от най-успешните американски лидери и е автор на повече от 70 статии, публикувани в големи медии, включително Forbes, Inc. и HuffPost. Адам използва уникалния си опит и уроците, научени от времето, прекарано с най-добрите американски лидери, за да предостави променящи перспективата прозрения като ключов лектор за фирми, университети и организации с нестопанска цел. Адам е изградил и ръководил бизнеси в различни индустрии, а преди това е работил за известни компании в областта на финансите, развлеченията и спорта.

Изследователят на креативността Фредерик Харен е посветил последните 25 години на пътувания по света, за да разкрие дълбините на човешката креативност. Обявеният за един от най-добрите шведски оратори е автор на десет книги, сред които "The Idea Book", призната за една от "100-те най-добри бизнес книги на всички времена". Фредрик е изнесъл над 2 000 речи в повече от 75 държави на шест континента. Мисията му е да се учи от различни източници - от иноватори от Силициевата долина до монголски номади, както и да помага на хората да разгърнат максимално творческия си потенциал. Той вярва в безграничния творчески капацитет на човешкия ум и важността на това да се развиват индивидуалните таланти, като същевременно се учим от най-добрите идеи на другите.

Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са само част от световните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още изложение, което съчетава трансформиращата сила
на форума за личностно развитие с възможност за подбор на кадри във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат възможността да се срещнат с голям брой таланти от пазара на труда и да се позиционират сред водещите компании в страната.

Посетителите ще могат да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти, да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!