Всеки човек се чувства най-добре, когато работи това, което го изпълва с любов, вдъхновение и щастие. Знаете ли например, че голяма част от звездите са такива, благодарение на някой друг известен човек, който им е помогнал?

Техните истории потвърждават, че няма нищо случайно, а прекрасните неща се случват тогава, когато си напълно готов за тях. Именно такива са звездите, които ви представяме:

The Weeknd и Дрейк

Човек от екипа на Дрейк бил в публиката на университета в Торонто, когато The Weeknd се качил на сцената. По-късно този служител говорил с Дрейк, показал неговото изпълнение, а звездата толкова много се впечатлил от изпълнението, че публикувал линк към Wicked Games в сайта си. Смята се, че именно тогава The Weeknd е станал истински известен.
 
Еминем и Dr. Dre

Стажант в компанията на Dr. Dre попаднал на изпълнение на живо на Еминем и по-късно разказал на шефа си. "Викни това хлапе тук в понеделник", казал Дре. Няколко часа след като Еминем дошъл за първи път в офиса на рапъра, двамата вече работели заедно.

 
Лейди Гага и Ейкън

Гага е работила като автор на песни, когато през 2008 г. Ейкън чува за първи път как тя изпълнява песен. Той бързо подписал договор с Лейди Гага, а по-късно същата година тя издала и първия си албум.
 
Джей Зи и Риана

Продуцент, който работил с Джей Зи, бил на ваканция в Барбадос. Там се запознава с 15-годишната Риана. Двамата записват демо на Pon de Replay, което продуцентът праща на Джей Зи. Рапърът поискал тя да стане част от продуцентската си компания.