Джем Уолфи има истинска армия от фенове в Instagram - над 2,7 милиона. 28-годишната инфлуенсърка печели милиони благодарение на последователите си. Каналът "Celebrity Box" във vbox7 разказва:
 

Освен от официалната си страница в Instagram, Джем има и свой собствени бизнес - магазин за фитнес облекла. Но не винаги и е било лесно. Всъщност Джем знае много добре цената на всичко.
 

Снимките, които публикува всекидневно, са нейни селфита, снимки по бельо, както и съвети за здравословен начин на живот. Но не всичко около нея е толкова бляскаво.
 

"Всяка сутрин се събуждам и виждаме стотици отвратителни коментари и съобщения", разказва тя. "Те не се интересуват от това какво правя, защо го правя... просто ме наричат дебела", допълва Джем.

 

"Целият този негативизъм е доста уморителен", коментира тя пред LADbible.

И задава въпроса - защо на някого му пука за начина, по който живея? И си отговаря - защото хората мразят да седят по цял ден на едно и също място в офиса и ѝ завиждат.
 

"Най-доброто решение, което съм правила, е да стана Instagram инфлуенсър", разказва Джем.
 

"Да създавам качествено съдържание за социалните мрежи е нещо, което ме кара да се вълнувам всеки път, когато публикувам нещо. Толкова много обичам работата си", категорична е инфлуенсърката.

И още:

Това нереално красиво момиче успя да заблуди всички (ВИДЕО)

Момичето от Русия, което разпали мъжките фантазии в Instagram (ВИДЕО)

Инфлуенсърка стана за смях в Instagram, манипулира снимките си (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук