Много от известните хора у нас не крият възхищението си към световните звезди. Но се оказва, че има и знаменитости, които също надничат в страниците на нашите артисти. Например риалити звездата Клои Кардашиян е харесала снимка на поп-фолк певицата Преслава в Instagram и я e коментирала. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 

"Много си красива", написа Клои Кардашиян под снимката, а Преслава и благодари, като добави и сърчице. А самият кадър на певицата приканва феновете ѝ да напишат какво си пожелават за Новата 2020 година.
 

Иначе годината започна страхотно за Преслава. 2020 г. тя посрещна в компанията на любимия мъж, Павел, като двамата избраха любим на звезди и инфлуенсъри хотел.
 

Дали малката Паола е била с тях или е била при някои от бабите, не знаем, но ви припомняме снимката от Коледа, която беше повече от чаровна.

 

Преди коледните празници пък Преслава си подари пътуване до красивата австрийска столица Виена, като снимките донесоха коледно настроение на феновете си още през средата на декември.