Лейди Гага изглежда сияеща на сватбата на сестра си. Тя дойде на събитието придружена от приятеля си Майкъл Полански, с когото се среща от четири години, пишат от Edna.bg. Певицата отново предизвика слухове, че може да е бременна, появявайки се с прилепнала черна рокля, която очерта наедрялото й коремче.

HELLO! се свързаха с представители на певицата за коментар и те не потвърдиха или отрекоха спекулациите, че тя е бременна.

Партньорът на Лейди Гага е финансов предприемач и ръководител на Parker Group. Той е на 46 години. Двамата се срещат от края на 2019 година.
 
38-годишната певица се появи на вечерята в живописния хотел ViewPoint. Тя бе заложила на елегантна черна рокля, съчетана с подходящи токчета. Визията ѝ е подчертана от масивен диамантен пръстен, перлена огърлица и обеци.


Носителката на Оскар потвърждава, когато я питат в интервюта, че определено иска да има деца. Тя казва пред InStyle през 2020 г.: „Ще кажа, че съм много развълнувана да имам деца.“

В началото на кариерата си през 2010 г. Гага, тогава на 24, даде да се разбере, че макар един ден да иска деца, този ден е много далеч.
В отговор на въпрос на Лари Кинг тя каза: „Да, някой ден. Въпреки че утробата ми все още не вика за дете. Много съм далече от този ден. Освен това се страхувам, че това ще съсипе творчеството ми.“
Edna.bg