Една политическа сила си вдигна цената, заради което се случи това в залата, коментира Николай Марков от партия "Величие" пред журналисти в парламента неуспешния опит за избор на председател на Народното събрание (НС).

Ще видим какво ще стане тази вечер и утре сутринта по гласуването ще се види дали са се разбрали, дали е удовлетворена цената и съответно какво следва оттук нататък, добави той.

Николай Марков обясни, че от „Величие“ не са подкрепили Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за председател на НС, защото не са били поканени от Бойко Борисов за изслушване и „не бяхме запознати какво искат да правят“. Марков добави, че е искал да чуе лично Борисов и да му зададе въпроси - „той е политически лидер и той носи отговорност“. На въпрос къде е политическият лидер на партия "Величие", след като не е в парламента, Марков отговори, че лидерът им е „където трябва, на мястото си“.

По-рано пред медиите на въпрос дали ще се срещне лично с Николай Марков, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори, че с Марков или с излъчени от него хора ще се срещне преговорният екип.


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Константин Костов/БТА