В четвърти сезон на „Игри на волята“ определено любовните взаимнотношения са водеща тема. За повече от два месеца станахме свидели как между участниците се поражда истинско приятелство, но и... любов.

Най-пресният пример е първата любов за Александра Фейгин и Георги Янев. За него не можем да кажем, но за нея - да. Тя сподели, че не знае дали се е влюбвала досега, а само, че е изпитвала симпатии. И към днешна дата - официално любовта е факт.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Любовта е по-силна от всичко: Има ли нова двойка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Спекулациите за отношенията между участниците не спираха да валят през цялото време. Тъй като самите те не спираха да провокират със снимки и видеа в социалните мрежи.

Двама души се отличиха особено. Става въпрос за Димитър Лефтеров и Мирела Илиева. Още в самото начало на приключенското шоу те подпалиха слуховете и спекулациите, след като остана ясно, че са бивши гаджета. И по този начин темата за любовта започна.
 


Естествена красота и чар в „Игри на волята“: Мирела отново провокира феновете (ВИДЕО)

Те попаднаха и в едно племе. Митко сподели, че все още обича красавицата. А като главна причина за раздялата между тях той посочи във визитката си, че е имало разминавания във вижданията - той е бил отдаден на работата, а тя по-скоро на забавленията. Но и загатна, че все още я обича и с надежда сподели, че пътищата им отново могат да се слеят.
 


Интересен факт е, че чаровницата е споделяла в свои лайфове в социалните мрежи, че двамата са си останали близки и макар и да не са двойка, се подкрепят, както на Арената, така и в живота.
 


Но любовта се променя. След началото на предаването Мирела прояви неочаквана близост с друг участник в „Игрите“ - Валери. Двамата започнаха да прекарват все повече време заедно и близостта между тях беше впечатляваща. Той обаче изненадващо напусна формата след оспорвана капитанска битка.
 


А това се отрази не само на неговите съотборници, но и най-вече на инфлуенсърката с естествена красота и чар. Тя реагира емоционално и не можа да сдържи сълзите си. Ден след напускането му тя сподели в социалните мрежи как се чувства и какво изпитва към Валери.

А за силните чувства и привързаността между тях можем да съдим по емоционалния пост, който започва с думите: „Късаше ми се сърцето така, както се късаше и тогава... когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството, че си го загубил завинаги“, пише тя. А към края на поста завършва с думите - „За мен ТИ значеше много в тази игра“.
 


Коментарите на последователите и на двамата заваляха, като основно феновете обсъждаха колко много си отиват като двойка извън приключенското шоу. И разбира се - надяват се между тях наистина да има нещо повече в живота, освен приятелство. Самият Валери сподели след напускането от "Игрите", че е свободен, но спекулациите по темата така и не спряха.

Привързаността на Лефтеров към Мирела сякаш прозираше през цялото време. 28-годишният красавец от Велико Търново, с изваяно тяло и мускули, не спира да трупа лайкове и коментари под всеки свой пост в социалните мрежи. Той не крие, че е абсолютно наясно как изглежда и че привлича женските погледи, като често получава скандални и неприлични предложения.

Но освен мускули, той се открои от останалите участните и като доброто момче, което разтапя сърца. Освен с лъвско сърце на Арената, той се открои и с качества като човечност и съпричастност.

Лефтеров от „Игри на волята“: Секси добро момче, което разтапя сърца (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но фантазията на феновете се разпали още повече след сливането на племената, когато чровницата Мирела, Лефтеров и Мани попаднаха в един отбор. И неочаквано между Мани и Митко се усети близост.
 
@mitko_beats Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка 🙏🟨😂@manuela_tonevaa #foryou #лефтеров #foryou #mani #lefterov #igrinavoliata #igrinavoliata #игринаволята #fypシ #fyp #мани ♬ L$d - Luclover


И между доброто момче и секси миньончето прехвърчаха искри. Преди седмица те „взривиха“ последователите си с общи снимки и видео към тях, с които провокираха слуховете, че може би между тях има нещо повече от приятелство...и така любовната приказка се превърна в четириъгълник.

Любовта е във въздуха: Опасна близост между участници в „Игри на волята“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

А самата Мирела сподели, че е забелязала, че откакто секси блондинката се е появила, Митко търси близост с нея - облича си най-хубавите ризи, старае се да изглежда добре и търси вниманиетио й. Но и лаконичко сподели, че може би е нормално това да ѝ прави впечатление - с оглед на това, че двамата с Митко са били заедно.
 


И всички недоизказани неща между тях излезнаха наяве тази седмица. Чувствата не могат да бъдат скрити дълго време и отношенията им ескалираха, след като неочаквано танцьорката напусна формата в дуел с Алекса след множество обрати в съдбоносна капитанска битка.
 

Непобедими и Безстрашни се изправиха в битка. След отпадането на Мирела, Безстрашните единодушно избраха за капитан Джаферович. Но посланието на чаровницата Мирела на сбогуване безспорно най-много жегна Лефтеров.

Той се почувства засегнат от обвинението на танцьорката, че я е предал, за да защити себе си и го определи като лицемерно - все едно той я изпратил на битка. Джаферович се разстрои от елиминацията на най-близкия ѝ човек и не скри сълзите си.
 
@mitko_beats Freedom 💛#fyp #fypシ #foryou #foryourpage #lefterov #mitkobeats #igrinavoliata ♬ Hold This - HStikkytokky & J Fado


Митко бе докрай откровен, като сподели, че със сигурност Джаферович е била най-близка до танцьорката и че той дори не е бил на второ място. Като подчерта, че не знае какво Мирела е очаквала от него.
 


Той не скри, че не смята, че е бил длъжен да пази бившата си приятелка, но и призна, че никога не се е обърнал срещу нея. И бе докрай откровен, като заяви, че няма да навлиза в подробности, които всички знаят, визирайки именно отношенията между секси танцьорката и Валери пред очите му.
 


Лефтеров обясни още, че тя е знаела за чувствата му към нея и че са имали уж прекрасни отношения, но не е сметнала за нужно да бъде откровена с него и да му каже за близостта си с Валери. Лефтеров не скри, че за него това е супер неуважително. И още, че той докрай я е пазил.


Но и сподели, че се радва, че е усмихната - въпреки всичко. А Джефорович и други играчи бяха единодушни, че мъжете са се скрили от битката и това е довело до развоя на събитията.
 


Определено можем да кажем, че в този сезон на "Игри на волята" любовта е водеща...във всичките ѝ форми, начало и може би край, а какво ще се случи на метри от финала, който е след по-малко от три седмици, предстои да видим.
 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата