В този сезон на „Игри на волята“ безспорно са подбрани едни от най-атрактивните участници. Вече повече от два месеца изминаха от едни от най-епичните битки и емоционални моменти между участниците. Както на Арената, така и в живота.

Те влизат в неочаквани сблъсъци на терена, но в живота повечето от тях са в приятелски отношения. В социалните мрежи не спират спекулациите относно техните отношения.

Емоционална раздяла между Фейгин и Мани на Арената на “Игри на волята: България” (СНИМКИ)

Участниците споделят общи видеа и снимки и определено можем да кажем, че темата за приятелството и любовта е водеща. Под всеки техен пост не спират да валят коментари и лайкове. Те са харесвани и критикувани, а това си личи под всеки техен лайв или пост.

Ето и кои са участниците, които изненадващо отпаднаха от приключенското шоу:

Николай Чакалов е безспорно играчът в този сезон, за който шоуто е сбъдната мечта. Той стартира участието си в приключенското шоу като резерва, но намери своето място в племето на Безстрашните.
 

Той определено успя да се впише. Но зад участието му се крие история. В живота той е учител по физкултура. Но той е и запален фен на „Игрите“ и не крие, че дълго време е мечтал да бъде част от формата и за него това е сбъдната мечта. А какво по-хубаво от това човек, да сбъдва мечите си?!?!

NOVA

Той е един от най-верните фенове на шоуто, но чак в този сезон намери свотео място, макар и за кратко. Споделя, че е изживял мечтата си. Но той служи и за вдъхновение.
 


За кратко време е успял да се трансформира. В социалните мрежи той показа своята промяна.
 

 


Той и Михаела дори представиха книга „Готов за победа“, в която разказват как да се справим с всички предизвикателства в такова екстремно предизвикателство.

Безспорно най-емоционалната радяла в шоуто, е тази между Фейгин и Мани. Тази седмица двете се изправиха в епичен сблъсък, в който шампионката ни по фигурно пързаляне загуби. В живота те са приятелки, но на Арената са конкуренти.

NOVA

Двете силни момичета се изправиха в епичен сблъсък, в който Фейгин загуби. Но тя определено е един от най-запомнящите се играчи. И то не само в екстремното си представяне, но и в живота.

Финалният елемент със закодирани думи затрудни момичетата, но Мани първа дешифрира правилния израз. Двете се разделиха с много сълзи. През измилата седмица Мани и Фейгин събраха както положителни, така и отрицателни коментари. Двете скриха едно парче от пъзела на отбора си, от което последва загуба и това беше определено като саботаж.
 

И по този начин племето на сините отпадна от приключенското шоу. Една от най-обсъжданите теми в този сезон са отношенията между блондинката и друг участник на Арената - Георги Янев. В шоуто и извън него те не спират да провокират, относно това дали между тях има искрено приятелство или нещо повече.

Те се събраха в племето на Непобедимите. Близостта им определено става все по-силна. А това си пролича в последните епизоди на предаването. Миналата седмица Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен дуел. Той успя да победи в тежката битка с хъс и воля, за да се завърне при състезателката.
 

Освен това те споделиха и най-романтичния си момент. След като стана ясно, че Георги ще се бори за своето оставане, двамата проведоха емоционален разговор.

Между 19-годишната ледена кралица и 21-годишния красавец определено има обич. Доказателство за това е топлата прегръдка между тях, от която без думи стана ясно колко са привързани. Но двамата често прекарват времето си заедно.

Преди дни Георги публикува видео в социалните мрежи и буквално подлуди феновете, които са убедени, че те са новата двойка в „Игрите“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)


В началото се вижда как те романтично са хванати за ръце и се пързалят на леда. В слеващия момент блондинката пада сама в басейн, където именно 21-годишният чаровник я издърпва над водата.

Неговата мечта е да има олимпийски медал, а успешната ни състезателка вече е участвала в Зимните олимпийски игри в Пекин 2022. Но това не е първата им провокация, която поражда конспирации дали са гаджета.
 

Преди около месец самата ледена кралица публикува снимка, на която двамата се гледат влюбено. Още тогава последователите им не спираха да ги питат дали са двойка и ги определиха като много сладки.

Валери определено е един от най-обсъжданите и подготвени участници този сезон. Любопитен факт е, че той е син на Мария Гроздева - двукратен Олимпийски шампион по спортна стрелба.
 

Той беше част от отбора на Безстрашните и определено доказа своето лидерско място с воля и хъс за бобеда във всяка една битка. Но в ожесточена битка между него, Зорница, и Елица той отпадна.

И по този начин племето му - Безстрашните понесе една от най-големите загуби в приключенското шоу. Валери се превърна в един от най-обсъжданите играчи. И не само в битките, но с темата за любовта.
 


Той си стана близък с друга популярна участничка, а именно Мирела. Още в самото начало на предаването стана ясно, че бившият приятел на Мирела също е участник в четвърти сезон на Игрите и той е в нейното племе.

Става въпрос за Лефтеров, който сподели във визитката си, че последната му връзка е била красива, но и драматична, визирайки именно Мирела. Но малко след старта на предаването между красавицата и друг участник в предаването се появиха искри и силни симпатии, а именно Валери
 


Двамата започнаха да споделят общи снимки, на които се вижда опасна близост и това разпали фантазията на романтиците в социалните мрежи, че между тях може би има нещо повече от приятелство.

А за силните чувства и привързаността между тях можем да съдим по емоционалния пост, който започва с думите - „Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава...Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството, че си го загубил завинаги“, пише тя.
 


А към края на поста завършва с думите - „За мен ТИ значеше много в тази игра“. Дали има нещо повече между двамата освен искрено приятелство и привързаност, предстои да видим. Но определено всяка тяхна обща изява предизвиква огромен интерес, а те прекарват често времето си заедно.
 

Самият Валери подчерта в интервю след излизането си от формата, че между него и танцьорката има прекрасно, чудесно приятелство, но и сподели, че няма човек до себе си в момента.

Елица беше спрягана за фаворит сред жените. Тя и Ралица - капитаните, които разбиха племето на Супергероите, се изправиха една срещу друга във внезапна капитанска елиминация.
 

Елица беше от отбора на Безстрашните и определено доказа своите качества на Аренара и в битките. Елица е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Любопитен факт, е че тя е гадже на друг участник в "Игрите", а именно Алекса Ерски.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)



Като след отпадането ѝ Алекса публикува снимка под надслов - "Това, че сме разделени, ни прави по-силни".
 


А феновете в социалните мрежи не спират да ги заливат с положителни коментари и да им се радват, като ги определят за една от най-красивите двойки в "Игрите".
 


Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата