Георги Янев и Александра Фейгин от „Игри на волята“ отново разпалиха слуховете, че между тях има не само приятелство, но и...любов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Двамата могат да бъдат близо един до друг, тъй като отборите в приключенското шоу са вече два. Те се събраха в племето на Непобедимите. Близостта им определено става все по-силна и това си пролича в последния епизод на шоуто за тази седмица.

NOVA

Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен дуел. Той успя да победи в тежката битка с хъс и воля, за да се завърне при състезателката.
 

Освен това те споделиха и най-романтичният си момент. След като стана ясно, че Георги ще се бори за своето оставане двамата проведоха емоционален разговор.

Между 19-годишната ледена кралица и 21-годишният красавец определено има обич. Доказателство затова е топлата прегръдка между тях, от която без думи стана ясно колко са привързани.

NOVA

„Не мога да повярвам какво ни се случва. Не съм го очаквала“, призна блондинката. Фейгин направи и най-съкровеното си признание. Тя сподели, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала симпатии към момчетата до този момент.

Но освен на Арената, те прекарват все повече време заедно и в живота.
 


Георги публикува мило видео в социалните мрежи преди няколко дни и буквално подлуди феновете, които са убедени, че те са новата двойка в „Игрите“.

В началото се вижда как те романтично са хванати за ръце и се пързалят на леда. В следващия момент блондинката пада сама в басейн, където именно 21-годишният чаровник я издърпва над водата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



А описанието разпали фантазията на последователите им: „Важно е да спася ледената кралица в тежък момент“. „Прекрасни. „Брутална история“, „Ойй, много сте сладки“, „Невероятни“, „Сладури, страхотна двойка сте“ - това е само една малка част от коментарите на феновете.

Шампион на Арената, шампион в живота: Фейгин с нова купа на леда (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но видеото не е случайно. Те са съчетали своите таланти в живота. Георги е шампион по плуване, а Фейгин по фигурно пързаляне.
 

 

Неговата мечта е да има олимпийски медал, а успешната ни състезателка вече е участвала в Зимните олимпийски игри в Пекин 2022. Но това не е първата им провокация, която поражда конспирации дали са гаджета.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Преди около месец самата ледена кралица публикува снимка, на която двамата се гледат влюбено. Още тогава последователи им не спираха да ги питат дали са двойка и ги определиха като много сладки.
 


Извън Арената Георги и секси блондинката много често пускат лайфове и си личи колко са близки. Очевидно те често прекарват времето си заедно.

Миналият уикенд красавицата покори поредния си връх в кариерата. Тя грабна титлата при жените на държавния турнир по фигурно пързаляне за купа приз „Виктория“.

Талантливата ни състезателка получи подкрепа от голяма част от участниците в „Игрите“, които искрено се радваха на успеха ѝ.

До нея беше и Георги. На видео, публикувано от Зори, се вижда, че в публиката за кураж и да се наслади на ефирното ѝ изпълнение е 21-годишният чаровник. Феновете са убедени, че е въпрос на време двамата да обявят официално любовта си.
 
@zoristoilova Най-добрата ❤️❤️❤️⛸⛸⛸🥇🥇🥇 @Alexandra Feigin #viralvideo #viralvideo #desafio #игринаволята2022 #igrinavoliatabulgaria #игринаволятасезон4 #fypシ #success #winner #figureskating #figureskater #skating #wintersports ♬ We Are The Champions - Galileo & The Cast Of 'We Will Rock You'


Дали има любов или просто приятелство - на този етап няма категоричен отговор. Но определено можем да кажем, че те са страхотен тандем, а последователите им не спират да ги подкрепят и да им се радват.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата