Никол е една от най-впечатляващите участници в сезон 6 на Hell’s Kitchen – едновременно сред най-обичаните и мразените. След отпадането си в надпреварата за голямата награда, тя се включи в забавния Food Quiz. Дали познава достатъчно добре феновете на Кухнята на Ада? Да разберем:

75% от феновете на Hell’s Kitchen правят омлета с лук - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Изключително вярно. Tortilla de patata без лук не става. Добре. Мога да споря доста за това. Много жалко, пробвайте следващия път да сложите.

Само 10% от феновете на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки по пода в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно. Смятам, че на всеки сървис имаше по 100 000 подправки разсипани на земята. Йес. Никога не съм разсипвала подправки на пода. Може би вода малко съм изливала, но нищо друго. Сол, може би, което е на лош късмет, не знам.

На 84% от феновете на Hell’s Kitchen любимата им храна е българската - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Смятам, че е вярно, защото доста хора си предпочитат националната кухня. Йес, 2 на 1. Обожавам баница и най-вече баницата с майонеза на Симона. Мони Бонбони... искам баница!

Феновете на Hell’s Kitchen предпочитат лозови пред зелеви сарми - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно. Аз лично предпочитам зелеви и смятам, че е по-голямата част от хората също. Може би над 70% от хората предпочитат зелеви сарми. Близо бях.

90% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат сладък пред солен кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Хммм, смятам, че е вярно, защото аз също предпочитам сладък кекс. Доста добре. Съдейки по себе си, явно всички са така. В интерес на истината, най-слабото ми място е пастелерията, т.е. сладкарството и не правя нищо сладко. И не обичам да го правя, но пък доста обичам да си похапвам сладко, затова е време да ходя и да си хапна нещо сладко. Чао!