От днес плащаме за футбол и тенис на общинските игрища
От днес плащаме за футбол и тенис на общинските игрища / netinfo

От днес, 1 септември, влиза в сила платен режим за ползване на общинските спортни комплекси в Морската градина, кв. Аспарухово, кв. Младост и Техническия университет, съобщават от общинското предприятие „Спорт за всички".

Ще се плаща за спортовете футбол и тенис. За кортовете платени стават часовете от 8 до 24 през всички дни. За минифутбол ще се плаща за часовете от 18 до 24 в дните от понеделник до петък и от 8 до 24 часа в събота и неделя. Цената на час е 24 лева за футбол и 10 лева за тенис.

Резервация и плащане могат да се правят на на www.sport4all.bg или на касата на предприятието на ул. „Хан Севар"/в кв.Левски/. Касата е с работно време от 9 до 12.30 и от 13.30 до 21 часа в делнични дни, а през уикенда - от 9 до 12.30 и от 13.30 до 19 часа.

Безплатно остава практикуването на волейбол и баскетбол всеки ден, както и на футбол в часовете от 8 до 18 в дните от понеделник до петък. Резервиране за безплатно ползване на игрищата ще се извършва след предварително записване на място с лична карта и телефонен номер за обратна връзка.