мозайка за Мая
мозайка за Мая / netinfo
Диамантена мозайка ( „гоблен“ с цветни камъчета – 20 000 на брой) по снимка на бебе Мая, могат да изработят всички, които желаят да помогнат в събирането на средства за лечението на малкото момиченце от Стара Загора. Идеята на организаторите е мозайката да бъде изработена и подредена за 15 дни.

Хипотетично, ако всеки желаещ да се включи , закупи и залепи по 10 камъчета, то тя трябва да достига до 125 човека на ден. Ще е трудно, но обещаваме да не боли, мозайката не хапе, не щипе, не люти! Вярваме, че заедно можем!“, призовават в социалната мрежа те. Уникалното предизвикателство е с помощта на фирма фирма „Даймънд Уърлд“ООД.

Всяко камъче е на препоръчителна цена от 0.30ст, но може да бъде закупено и за повече. Последното камъче, ще бъде за Мая, за да може и тя да завърши мозайката, а всички взели участие в подредбата, ще имат възможност да спечелят подарък - персонализирана мозайка.

На 23 декември  малката Мая ще изтегли късметлията.

Мозайката ще бъде разположена:

На 13 и 14 декември – мозайката ще гостува на Благотворителен базар за бебе Мая във фоайето на Регионална библиотека "Захарий Княжески"

На 9,15, 16, 22, 23 декември мозайката ще гостува на Park Mall Стара Загора – етаж 2.

На 16 декември  мозайката ще гостува на Благотворителен Коледен Концерт на КСТ,,Меджик Степ” в подкрепа на бебе МАЯ, който ще се проведе в Спортна зала Иван Вазов гр. Стара Загора.

Във всички останали дни, мозайката ще се намира на адрес: Стара Загора; ул. „Света Троица“ 61