/ netinfo
Благотворителен Коледен концерт на Клуб по спортни танци „Меджик степ” ще се проведе на 16 декември от 18 часа в Спортна зала „Иван Вазов”, в помощ на бебе Мая.
 
Организират благотворителен базар за Мая

Концертът е част от кампанията „Да помогнем на бебе Мая”, в която се събират средства за лечение в чужбина на малкото момиченце. Тя страда от мускулна дистрофия с мерезинов дефицит, а надежда за здравословното й състояние дават от турска клиника. За лечението на Мая са необходими 55 хиляди лева-средства, непосилни за семейството й.
 
Мая: Бебето, което обедини добрите сърца

Общинският съвет отпусна еднократна помощ от 4 хиляди лева, стотици старозагорци даряват средства, на много места в града са поставени дарителски кутии, а на 13 и на 14 декември в РБ „Захарий Княжески” ще се проведе и благотворителен базар в помощ на бебе Мая. Община Стара Загора предостави безплатно зала "Иван Вазов", където ще се проведе благотворителния концерт.

 
В Коледния концерт ще участват още Лора Герджикова, Милица Тодорова, Гергана Тодорова.

концерт
netinfo

„Камъче по камъче, ред по ред да подредим. На мозайката на Мая здраве и късмет да залепим. Да й пожелаем детство, пълно с радостни игри, сила, вяра, смелост и 
несгодите да победи!


С 4 000 лева подпомагат лечението на бебе Мая

А ние от сърце 2х2,х2, х2, х2 ръце ...започваме мозайка да редим, здраве и късмет по нея да лепим! Лепилото се казва “доброта”!

Ще го намерим и във вашите сърца!”