СКК "Киокушин"
СКК "Киокушин" / netinfo
В актива си записаха и една вицешампионска титла и бронз

3 шампионски и една вицешампионска титли донесоха боиците на СКК "Киокушин" от държавното първенство по карате за юноши и девойки - ката и кумите.

СКК"Киокушин" - Шумен участва с двама състезатели в ката и петима в кумите. В кумите четирима успяха да стигнат до финал,шампиони пр юноши младша възраст станаха Пламен Пенев - кат.до 50кг. Денислав Пенев кат. до 55кг.

При юноши старша възраст Асен Атанасов стана шампион до 55кг., а Ивелин Димитров стана вицешампион като при оспорвана среща отстъпи на представител на националния отбор след което получи и отличието за висок боен дух.

Пламен Пенев дебютира и с бронзово отличие в дисциплината ката.

Всички състезатели спечелиха срещите си с оценки ''вазари'' и ''ипон'' и нито веднъж не се наложи съдиите да отсъждат победа за наш състезател,което е показател за добрата функционална и технико-тактическа подготовка на нашите момчета.

На 22 и 23 април каратистите до 12г. до 14г. и мъже и жени отиват на държавно първенство и престижен турнир за купа "Верея", които ще се проведат в два последователни дни в Стара Загора.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.