Висши пловдивски полицаи с награди за 5 юли
Висши пловдивски полицаи с награди за 5 юли / netinfo
С почетен знак Първа степен бе отличен от министъра на вътрешните работи директорът на ОД”Полиция” –Пловдив комисар Ангел Рангелов по повод празника на МВР - 5 юли и за висок професионализъм. С Почетен знак ІІ степен бе награден началникът на Регионално управление „Сигурност” комисар Ангел Стоев, а с Почетен знак ІІІ степен - директорът на ОД”Пожарна безопасност и защита на населението”-Пловдив комисар Румен Димчев, началникът на сектор „Специализирано охранително поделение” Павел Костадинов и началникът на сектор „МТСО” Генчо Енев.

За особени заслуги, свързани с укрепването на правовата държава, защита на държавните интереси, вътрешната сигурност и сигурността на Европа с Почетно отличие за доблест и заслуга ІІІ степен бяха наградени Валери Баранов – началник на Второ РПУ, и Любомир Рашков – началник на група в отдел „Опазване на обществения ред и превенция”. Наградно огнестрелно оръжие получи Димитър Влахов – началник на група в сектор „БОП”.Още 8 служители от полицията бяха наградени с обявяване на благодарност от министъра на вътрешните работи. Останалите служители в дирекциите „Полиция” и „ПБЗН” и РУ"Сигурност" получиха благодарности и похвали от главния секретар на МВР, от директора на Национална служба „Полиция”, от директора на Национална служба „ПБЗН”, от директора на ОД”Полиция”-Пловдив, от директора на ОД”ПБЗН”-Пловдив, както и от началници на подразделения.

Общо 210 служители от различните подразделения на министерството в Пловдив бяха наградени за постигнати трайни резултати, проявена инициативност и висок професионализъм в работата.