Митрополит Николай благослови слушателите на Дарик на живо в ефир
Митрополит Николай благослови слушателите на Дарик на живо в ефир / снимка : Виктор Кадири

Негово Високопреосвещенство пловдивският митрополит Николай благослови всички, които са на честотите на Дарик радио тази сутрин по време на сутрешния музикално-информационен блок „Дарик кафе”.

/ Чуйте благословията на Негово Високопреосвещенство от първия прикачен звуков файл /

Празничната програма на Дарик радио по традиция се излъчва в седмицата преди Коледа по сценарий на известни пловдивчани, които влизат в ролята на радиоводещи.

За пръв път в българския радиоефир, митрополитът застана пред микрофона като радиоводещ по време на коледната програма на Дарик Пловдив през 2007 година. Тогава в навечерието на Бъдни вечер той поздрави пловдивчани, благослови пловдивския екип на Дарик и всички, които слушат програмата от Пловдив, която се излъчва на територията на почти цяла Южна България.

Негово Високопреосвещенство прие отново поканата да води едночасово предаване в последния за тази година сутрешен информационно-музикален блок „Дарик кафе” от Пловдив.

/ Чуйте закриването на последното за годината предпразнично предаване "Дарик кафе" от студиото в Пловдив и поканата на водещия Митрополит Николай за тържествените концерти в навечерието на Рождество Христово /