Гергана Михайлова и Радослава Чеканска са новите зам.- областни управители
Гергана Михайлова и Радослава Чеканска са новите зам.- областни управители / netinfo

Гергана Михайлова и Радослава Чеканска бяха назначени за зам.- областни управители на Кюстендилска област. Това стана със заповед на министър- председателят Бойко Борисов.

"Стремежа ми е, колкото е възможно по- бързо да се сформира екипа на областна администрация, за да бъде той от полза на обществеността.Пожелавам на двете ползотворна работа и те да се превърнат в част от един работещ екип. Залагам на професионализма. Показателно е, че нито една от двете не членува в ГЕРБ", заяви при представянето им областният управител Владислав Стойков.

Гергана Михайлова е на 38 години от Кюстендил.Омъжена с едно дете. Завършила е право, като досега е работила в Областна администрация, от създаването й. Последно е била директор на Общата дирекция.

"Приех предложението на областния управител тъй като смятам, че мога да помогна с опита си за осъществяването на идеите на екипа му. Искам да превърнем Кюстендилска област в едно по- добро място за живеене", каза новият зам.- областен управител Гергана Михайлова.

Радослава Чеканска е на 39 години от Дупница. Омъжена с две деца. Завършила е математика и информатика и информационни технологии. Работила е като учител по математика в Професионалната гимназия по облекло и стопанско управление. От 9 месеца е директор на гимназията.

"Бях поласкана от доверието, което ми се оказва. Смятам, че с опита си мога да помогна екипа на областния управител да стане един силен екип.Да работим в полза на хората от областта", заяви Радослава Чеканска.

 

За сега все още не ясно двамата нови зам.- областни управители за какви ресори ще отговарят.Това ще стане ясно до дни.