28 свободни места след третото класиране след 7 клас. Директорите ще попълват класовете

28 свободни места след третото класиране след 7 клас. Директорите ще попълват класовете
28 свободни места след третото класиране след 7 клас. Директорите ще попълват класовете / Дарик- Кюстендил, архив

28 са незаетите места след трето класиране в област Кюстендил за учениците кандидатстващи след 7 клас за учебната 2012/ 2013 година , информират от Регионалния инспекторат по образование- Кюстендил.

От тях най- много 8 са в паралелка "Технологичен и микробиологичен контрол на хранителните производства" в ПГ по хранително-вкусови и химични технологии в Дупница.

7 свободни места има в специалност "Митническа и данъчна администрация" в Професионалната гимназия "Акад. Сергей Корольов"- Дупница.

Десет места има и в Езикова гимназия "Д-р Петър Берон"- Кюстендил, като шест от тях са в паралелката "Английски- испански език", а 4 в "Английски-немски език".

Свободни места има и в ПМГ "Емануил Иванов"-Кюстендил. Две са в паралелката по "Биология" и едно в тази по "Математика и информатика".

След третото класиране директорите на училищата, в които има незаети места, със своя заповед ще определят прием на заявления за попълване на класовете. Това ще стане от 26 до 31 юли. В това попълване на паралелките може да участват само ученици издържали и двата приемни изпита.