/ Gulliver/Getty Images
Германското издание Шпигел публикува шокиращи разкрития за Роналдо и Майорга
Германското списание "Шпигел" изнесе ужасяващи факти от вечерта, в която Кристиано Роналдо и Катрин Майорга са били заедно. Жената го обвинява в изнасилване, а звездата на Ювентус отрече всичко.
 
Ще успее ли да се защити Роналдо след обвиненията в изнасилване? (ВИДЕО)

Изданието публикува част от електронната поща на адвокатите на Роналдо, които най-вероятно са манипулирали показанията на футболиста. Въпросникът, който той е попълвал с подробности за случилото се, е придобил големи изменения в рамките на няколко месеца.
 

Gulliver/Getty Images


Изнасилил ли е Роналдо жена през 2009-а? Звездата отговори

Играчът е отговорил на огромен брой въпроси. Анкетната карта е от 27 страници и се е наложило да бъде преведена от португалски на английски. Адвокатите обаче са нанесли ключови промени, твърди "Шпигел".
 
Сега именно отговорите на Кристиано Роналдо могат да променят хода на разследването, което се води в САЩ.
 

Gulliver/Getty Images


Вижте публикуваните от Шпигел текстове на gong.bg

През септември т.г. 35-годишната американка Катрин Майорга обвини футболиста, че я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009 г. Португалецът категорично отхвърли обвиненията и след това повече не коментира случая.
 


Медиите припомниха за друго сексуално обвинение срещу Роналдо

Според адвокатите на Майорга е приела пари, за да не разглася случая, но тя е подписала въпросното споразумение, след като е била подлъгана от юристите на Роналдо. Именно затова сега американката се решила да заведе дело срещу футболиста. Полицията в Невада обяви, че ще отвори за ново разглеждане случая, но в последните два месеца така и не се появи нова информация за инцидента.
gong.bg