/ Guliver/Getty Images, архив
Вторият най-тиражен вестник в Испания El Mundo твърди, че Кристиано Роналдо заслужава да лежи в затвора, ако обвинението срещу него по укриване на данъци бъде доказано.
 
От медията са получили достъп до документите по обвинението, което испанската хазна е повдигнала на футболиста на Реал Мадрид. Според тях носителят на "Златната топка" е спестил данъци в размер на около 15 млн. евро.
 
И носителят на Златната топка е...

От El Mundo посочват примери, че в момента присъди излежават хора, които са били осъдени за същото нарушение, но при значително по-ниски суми. Има такъв пример за човек, признат за виновен за данъчна измама на стойност 125 000 евро.
 
Роналдо отказа да се признае за виновен и да сключи споразумение, като сега нещата отиват в съда.

Прелест: Половинката на Роналдо и малката им дъщеря с първа фотосесия (СНИМКИ)

След публикациите обаче отговорът на Роналдо не закъсня. Звездата на Реал (Мадрид) публикува очарователна снимка с трите си новородени деца - близнаците Ева Мария и Матео и най-малката - Алана Мартина.Роналдо се радва на четвърто дете, момиченце е

"Затворник съм на тези сладки бебета, ха-ха-ха", написа той под фотоса.
 
Португалският национал е обвиняван от испанските власти, че е укрил данъци в размер на 15 млн. евро. Прокуратурата иска връщане на сумата и налагане на глоба в същия размер.