/ Guliver/Getty Images
Пет жени обвиниха известния американски комик Луис Си Кей в сексуален тормоз.
 
Както разказаха жените на журналисти на в. "Ню Йорк Таймс", комикът вършел в тяхно присъствие неприлични действия. Те казват, че преди това се страхували да обвинят Си Кей, тъй като се страхували за кариерата си.
 
Стотици актриси изобличиха сексуалния тормоз в отворено писмо

Актьорът не коментира ситуацията. Междувременно насрочената за четвъртък премиера на новия филм с актьора, "Обичам те, татко", бе отменена. Си Кей трябваше в петък да се яви на вечерното шоу на CBS, но продуцентите на програмата се отказаха от тези планове.
 
Защо актрисите мълчаха за посегателствата на Харви Уайнстийн досега?

50-годишният Луис Си Кей е един от най-популярните комици в САЩ. Актьорът е и създател на полубиографичния серия "Луи", в която играе главната роля. За този сериал Си Кей беше номиниран два пъти за наградата "Златен глобус". Освен това той е шесткратен носител на наградата "Еми".
 
Кевин Спейси призна, че е гей и се извини за сексуално посегателство над актьор

Темата за сексуалния тормоз стана изключително актуална в САЩ след скандала около известния американски продуцент Харви Уейнстейн. Обвинения срещу него от началото на октомври вече са представили около 50 жени, включително Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.
 
Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу обвиниха Харви Уайнстийн в сексуален тормоз

След това в сексуален тормоз бе обвинен и актьора Кевин Спейси, журналиста Марк Халперин, актьорът Дъстин Хофман, бившия американски президент Джордж Буш-старши.

Писателка обвини Дъстин Хофман в сексуален тормоз


Обвиниха сценариста Джеймс Тобак в посегателство над 38 жени
БГНЕС