/ Gulliver/Getty Images
Телевизионната звезда Жасмин Ленард, бивша приятелка на футболиста Кристиано Роналдо, заплаши, че е готова да извади „кирливите му ризи“. Заканата й е опит да защити американката Катрин Майорга в делото й срещу футболната звезда.

Ще успее ли да се защити Роналдо след обвиненията в изнасилване? (ВИДЕО)

Миналата година Майорга проговори и обвини Ронладо в изнасилване. Сега звездата на Ювентус предстои да бъде съден в САЩ.
 
Жасмин, която имала близки взаимоотношения с Роналдо преди десет години, използва социалните мрежи, за да очерни португалеца.

Роналдо признал за изнасилването на Катрин Майорга?
 

Gulliver/Getty Images


Тя го определи като „психопат“ и допълни, че Роналдо не спира да лъже. Ленард твърди, че разполага с пикантни записи и съобщения, които "ще покажат истината" за футболиста. "Никой няма представа какво всъщност представлява той. Ако го познавахте дори наполовина, щяхте да бъдете ужасени", написа Ленард в Twitter.
 
Изнасилил ли е Роналдо жена през 2009-а? Звездата отговори

"След като мислих дълго се обръщам към Катрин Майорга и нейния правен екип, за да предложа своята помощ в делото й срещу Кристиано. Не мога да седя повече и да го гледам как лъже. Ще направя всичко възможно, за да й помогна. Имам съобщения и записи, които ще бъдат безценни за Катрин и нейния екип, за да покажат неговата истинска същност", продължава тя.
 
"Той е побойник, той е лъжец, (...) психопат. Никой няма да повярва на тези неща, които ще споделя, ако нямам доказателства, но аз съм умно момиче, имам много такива. Играта започва", споделя още Жасмин Ленард.

Медиите припомниха за друго сексуално обвинение срещу Роналдо
gong.bg