Стойчо обяви решението си на футболистите
Стойчо обяви решението си на футболистите / netinfo

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов лично е обявил решението си да напусне клуба преди следобедната тренировка на тима.

Наставникът събрал играчите за няколко минути преди заниманието, за да обясни на играчите си причината за молбата, която депозира в Арбитражния съд по-рано през деня. В момента отборът е на лагер в Боровец, който приключва в сряда с контрола срещу Рилски спортист.

Стойчо Младенов е заявил, че е много горд с постигнатото от тима, както и че е бил начело на такъв отбор и колектив от футболисти.

Специалистът, който изведе ЦСКА до 31-та шампионска титла през изминалия сезон, е пожелал успех на отбора в бъдеще, но е помолил и за разбиране, тъй като не можел да работи в подобна обстановка с такова огромно напрежение.

Старши треньорът се е обърнал и към евентуалното ново попълнение на тима - Бруно Алешандре дос Сантос Патакаш, който пристигна в отбора, след лична договорка точно със Стойчо Младенов, и го е посъветвал да остане и да не се притеснява за бъдещето си, защото в екипа има много играчи, говорещи португалски, които ще му помогнат за адаптацията.