Левски освободи и Дарлингтън Омодиагбе
Левски освободи и Дарлингтън Омодиагбе / netinfo
Левски освободи Дарлингтън Омодиагбе, научи Гонг. След като бяха освободени в събота французите Лионел Ба и Брис Дюкар, днес си тръгва и нигериецът с немски паспорт Омодиагбе. Новината бе потвърдена и от старши треньора на сините Вили Вуцов.

„Дарлингтън няма да се върне в Правец, защото си тръгна, заяви Вуцов. Аз вече ви казах моето мнение за него. Хареса ми, но е малко тромав. Поисках да остане още една седмица, за да го пробвам в контролата със Спартак Плевен, но той реши да си тръгне. Доколкото разбрах ще ходи на проби и в английския Ковънтри. Ние продължаваме да търсим дефанзивен халф. Бензукан ще започне тренировки с топка и аз ще разчитам на него.”

Старши треньорът на сините за пореден път заяви, че се спекулира с възможността Левски да преотстъпва Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов. Според него те твърдо остават, но все още не е наясно дали Николай Димитров ще остане или ще бъде продаден.

Вуцов не скри и задоволството си от показаното в тренировките и от Мирослав Иванов, и отново потвърди, че ще разчита на него, стига Деко да изясни за себе си и какви желания има за бъдещето си.

В понеделник сините подновяват двуразовите си занимания в Правец.