Красивата Петя влиза в роля на гадже на отличника
Мишо ще опита да си намери гадже, за да накара Лора да ревнува в новия епизод на тийн сериала „Унилайф“. Коя е Петя и как ще се впише в колектива, гледайте във Vbox7

Мишо се намира в приятелската зона на Лора и е напълно отчаян от щастливия развой на ситуацията. Македонецът го съветва да забрави красавицата и да се ориентира към друго момиче. В типичния си стил обаче, Мишо решава да си намери гадже, само за да накара Лора да ревнува. Защо започва търсенето точно в библиотеката, разберете в новия епизод на тийн комедията „Унилайф“.

Унилайф
NOVA

Първият опит на Мишо да впечатли своя състудентка се оказва повече от неуспешен. Следващата спирка е клубът по фотография, където отличникът ще търси гадже. След като отново удря на камък, младежът пробва чара си във фитнеса, а после и в клуба по народни танци. Какво ще се случи, не пропускайте да гледате във Vbox7.

Унилайф
NOVA

Точно когато почти е загубил надежда, Мишо среща атрактивната Петя. Русото изкушение не губи време и бързо скъсява дистанцията с отличника. Когато в картинката се появяват Лора и Стан, Петя моментално влиза в ролята на гадже на Мишо, но каква е тайната й цел? Какво ще се случи, когато Мишо прави опит да признае чувствата си към Лора, ще разберете в новия епизод на „Унилайф“.

Унилайф
NOVA

Не пропускайте да проследите перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета всеки четвъртък от 16:00 ч. във Vbox7, смехът е гарантиран.