Младежът прави нов опит да спечели сърцето на Лора
Мишо се превъплъщава в образа на Ромео в опит да спечели сърцето на мечтаното момиче в новия епизод на тийн сериала „Унилайф“. Младежът ще даде всичко от себе си, за да докаже, че притежава актьорски талант, а комичните ситуации не закъсняват. Ще се справи ли с ролята на актьор, гледайте във Vbox7.com.

Мишо е все по-влюбен в Лора, която намира за изключително красива и артистична, но за негово съжаление тя е гадже на Стан. За да я спечели, младият гений решава да се присъедини към клуба по актьорско майсторство. Още в първите минути обаче Мишо попада в редица комични ситуации, а словесната атака на Стан не закъснява.

Унилайф
NOVA

За да докаже своя театрален талант, Мишо е предизвикан да представи на сцената монолог. Всичко се обърква, когато младежът осъзнава, че е взел грешния лист и започва да импровизира. Как се справя и има ли дарба за актьор, гледайте в новия епизод на „Унилайф“.

Лора и Мишо се уговарят да репетират в стаята на младежа. Любимият уеб герой старателно се подготвя за срещата, докато неговият съквартирант Македонски не е сигурен в добрия изход на ситуацията. Лора предлага двамата с Мишо да влязат в образите на Ромео и Жулиета. Какво ще се случи на сцената, не пропускайте във Vbox7.com.

Унилайф
NOVA

Не пропускайте да проследите перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета в уеб сериала „Унилайф“. Може да следите поредицата всеки четвъртък от 16:00 ч. във Vbox7.com.