Младежът се опитва да впечатли Лора
Мишо има нов план да спечели сърцето на мечтаното момиче в новия епизод на тийн сериала „Унилайф“. Лора има рожден ден, а младежът решава да я изненада със скъп подарък. Типично за Мишо, всичко се обърква. Какво се случва, гледайте във Vbox7.

Мишо се опитва да учи, но мислите му водят към момичето на мечтите му – Лора. Неговият приятел и съквартирант Македонецът му дава идея да признае чувствата си на рождения ден на красавицата. Влюбеният младеж с ентусиазъм се хвърля в изпълнение на плана. Какъв е перфектният подарък, с който иска да спечели сърцето на Лора, гледайте в новия епизод на тийн комедията „Унилайф“.

Унилайф
NOVA

С позитивно настроение и с огромни надежди за положително развитие на плана му, Мишо пристига на партито по повод рождения ден на Лора. Изненадата му обаче е огромна, когато осъзнава, че Стан е купил същия подарък като неговия, даже още по-добър. За да се измъкне от неудобната ситуация, Мишо сключва сделка с приятеля на Лора. Какво му предлага и защо Стан се съгласява, не пропускайте да разберете във Vbox7.

Унилайф
NOVA

Мишо се оказва фатално изигран от Стан. Какво се случва, когато Лора се появява и как реагира на подаръка на младия учен? Защо Мишо влиза в кухнята? Отговорите ще разберете в новия епизод на „Унилайф“.

Унилайф
NOVA

Не пропускайте да проследите перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета всеки четвъртък от 16:00 ч. във Vbox7, смехът е гарантиран.