Известният адвокат Майкъл Авенати
Известният адвокат Майкъл Авенати / БГНЕС
Известен адвокат заяви, че притежава видео, което показва как обвиненият в педофилия музикант Ар Кели прави секс с малолетна, предаде Франс прес.  
 
На страницата си в Twitter адвокатът Майкъл Авенати, който защитава интересите на порноактрисата Сторми Даниълс в съдебния ѝ спор с президента Доналд Тръмп, поясни, че е представил това ново доказателство за вината на певеца пред прокурорката на окръг Кук в Илинойс, където живее Ар Кели.
Певецът отхвърли обвиненията чрез адвоката си, който увери, че клиентът му не е имал каквото и да било незаконно поведение.

Документален филм обвинява Ар Кели в педофилия

Обвинения в педофилия и сексуално насилие „валят“ върху Ар Кели от десетилетия. През 2002 година срещу него бяха повдигнати обвинения, защото заснел сексуалния си контакт с 14-годишно момиче. Впоследствие певецът бе оправдан.

Ар Кели
Ар Кели Gulliver/Getty Images

Според Майкъл Авенати, на новото 45-минутно видео, което досега не е било показвано публично, се вижда сексуален контакт между Ар Кели и малолетно момиче. Авенати отбеляза, че иска да предаде на съдебните органи този "сексуален хищник".
От офиса на прокурорката отказаха да потвърдят или да опровергаят, че е започнало разследване, но според сп. "Ню Йоркър" Ар Кели може да бъде обвинен и задържан.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА