Журналистка слиса Дачич с прелестите си в стил Първичен инстинкт
Журналистка слиса Дачич с прелестите си в стил Първичен инстинкт / снимка: БГНЕС, aрхив

Добре скроена шега накара сръбския премиер Ивица Дачич да изцъкли очи по време на интервю за хърватска телевизия, съобщи таблоидът "Сън".

Министър-председателят смяташе, че влиза в студиото, за да отговаря на въпроси, свързани с политиката на Балканите. Но вместо това попадна пред прелестите на сексапилна хърватска водеща. Клипът, проследяващ интервюто, започва със зашеметяващата, но неподходящо облечена хърватка - действащ модел и журналистка. Облечена в къса пола и окъпана в тежък грим, тя целува премиера по двете бузи и го настанява на стол, пише БГНЕС.

Междувременно Дачич плакне очи и се разтапя. Хърватката кръстосва краката си и започва да задава поредица политически въпроси. Но след като той отговаря навъсено на един от коментарите й, добре оформената брюнетка взема решение да кръстоса отново краката си на обратната страна, с което разкрива срамните си части. Прийомът очевидно е заимстван от филма "Първичен инстинкт", макар че в случая не говорим за Шарън Стоун.

Въпреки това сърбинът демонстрира, че е попаднал във висшата лига на политиката неслучайно. Макар и с изцъклени очи, Дачич се усмихва самодоволно и се подхилва за кратко на шегата. Сцената - част от шоу, наречено "Мисията невъзможна", вече се радва на близо един милион разглеждания в YouTube.