Френд зоната може би няма съвсем точен и адекватен еквивалент в българския език. Терминът се появява през 90-те години, благодарение на любимия сериал на всички - "Приятели". В него Рейчъл дълго време се отнасяше към Рос като към приятел, въпреки че той имаше чувства към нея. Накрая той успя да излезе от т. нар. френд зона и да се съберат.
 
Не всеки обаче има късмета на Рос. Има някои зодии, за които да попадат в тази зона си е запазена марка. Кои са те? Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

Риби

Представителите на зодията най-често попадат в тази зона. Проблемът е, че те хем бързо се сприятеляват с някого, хем развиват чувства към него. Човекът отсреща обаче рядко би откликнал на такива чувства в толкова ранен период и приятелите ни Риби нерядко остават с разбито сърце.
 
Везни

Ако имате около себе си някой с тази зодия, знаете - те искат да са приятели с всеки. И всъщност това винаги им се получава. Не така обаче стоят нещата, когато закопнеят за романтичен партньор. Тогава те са изключително претенциозни и винаги си намират някой неподходящ, който или е във връзка, или не е в етап от живота си, в който да иска връзка.
 
Рак

Представителите на зодията са от онези типове хора, които ако видят някого, по когото са си падали в гимназията, пак биха развили чувства към него. Нещо повече - те биха си представили как се сгодяват, женят. Но това трябва да спре. Иначе отново биха се разочаровали.
 
Дева

Когато искаш някой да бъде твой партньор, трябва да имаш немалко решителност и самочувствие. Но Девите обичат да премислят всичко отново и отново, като в края на краищата се отказват на последната права.
 
Водолей

Водолеите обаче си го правят трудното сами. Те просто не знаят какво да правят, когато са около някого, когото харесват. Те копнеят да са с него, но не знаят какво да правят. Надяват се другия човек да разбере исканото от тях, но това се случва твърде, твърде рядко.
 
И още:

Двойките зодии, при които приятелството прераства в любов (ВИДЕО)


Тези 5 зодии се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

Зодиите, които се привличат фатално (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук