/ iStock/Getty Images
В някои държави използването на дамски вибратор може да ви отведе в затвора, тъй като много хора не знаят за действащите там закони, пише в. "Метро".

Индия не дава патент на „неморална“ секс играчка
 
Специалистите по секс играчки съветват туристите да са особено внимателни, тъй като тези продукти са забранени в страни като Саудитска Арабия,Малайзия, Тайланд, Малдивите и др. Внасянето им на тяхна територия може да създаде на притежателките им куп главоболия.
 
На Малдивите вибраторите се третират като порнографски материали, които са абсолютно забранени в островната държава от митническите власти. В Саудитска Арабия те също попадат под този параграф.

Шумният секс се обуславя от културни различия
 
В Малайзия, който внесе подобни артикули, може да бъде осъден на глоба, затвор до три години и на глоба и затвор. В Обединените Арабски Емирства секс играчките са строго забранени, същото важи и за Тайланд. Според законодателство от 2011 година тези продукти са забранени за внос и във Виетнам.
 
Индия е родината на Кама Сутра, но това не означава, че можете да внесете безпроблемно вибратора си в тази страна, тъй като той се третира като порнографски според член 292 на индийския Наказателен кодекс.

И още:

Белфаст е столица на сексуалните авантюри-еднодневки

Живописният Уиндзор е британската столица на изневярата


Градовете, в които се прави най-много секс

Разкриха кога жените са най-уверени и удовлетворени от секса

Разгадаха тайната на женския оргазъм

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА