/ Thinkstock/Getty Images
28 българи, 24 бразилци, 17 австралийци, 23 аржентинци, 27 французи, 37 германци, 24 италианци, 18 мексиканци, 33 холандци, 12 шведи, 17 щвейцарци, 34 англичани, 172 американци. Има още 6 гърци и 4 кипърци - това са хората, които ще пътуват на един от най-очакваните круизи.
 

На кораба има екипаж от 393 души и 660 пътници, от които 329 са мъже и 331 жени. Достъпът до него е забранен за обществеността. От Пирея тръгна круиз под мото "Страст по гръцките острови", който ще продължи осем дни и ще включва необуздан секс, секс играчки и "Дионисиеви" шоу-програми.
 
Круизните кораби са рай за любителите на секса

Круизът е разпродаден на 700 души, които участват и вече пътуват до островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). Резервациите са направени чрез холандски уебсайт за размяна на партньори като разходите на човек възлизат в размер на 2349 долара, съобщава "Български новини".

Първият в света секс круиз потегли от Венеция (ВИДЕО)

Организаторите са планирали парти на запознанството, където участниците ще се видят с двойките, с които ще се разтоварват по-късно, преди корабът да отплава. "Менюто" включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс на живо и уроци pole dancing. 700-те гости са от цял ​​свят, освен "огнените" прояви, също ще се хранят в ресторантите и ще се възползват от всички удобства на круизен кораб.