Круизът на лайнера Азамара куест предлага забавления за възрастни, които обещава да изведат връзката ви до следващо ниво, изживявайки забранените си фантазии по време на интимни уъркшопи за двойки.
Круизът на лайнера Азамара куест предлага забавления за възрастни, които обещава да изведат връзката ви до следващо ниво, изживявайки забранените си фантазии по време на интимни уъркшопи за двойки. / Thinkstock/Getty Images
Първият в света еротичен круиз за двойки ще се отправи от Барселона към Рим през април 2018 г., съобщи в. "Дейли стар". Той ще премине и през други европейски градове, като Прованс във Франция, Монте Карло в Монако и Портофино в Италия и включва седем нощувки.

Скъпите екстри на най-големия круизен кораб в света (ВИДЕО/СНИМКИ)

Круизът на лайнера "Азамара куест" предлага забавления за възрастни, които обещава да "изведат връзката ви до следващо ниво, изживявайки забранените си фантазии по време на интимни уъркшопи за двойки". Освен това записалите се могат да очакват "пикантни дейности и събития през деня, специално пригодени за играчи с опит".
 

Azamara + Hong Kong = 💙 Fall in love with this beautiful destination: www.azamaraclubcruises.com/hong-kong-china-cruises

Публикувахте от Azamara Club Cruises в 25 май 2017 г.
В рекламата организаторите посочват и джакузи зона, която е спа палуба и предоставя свободен избор дали да носиш дрехи, къпане в бълбукаща солена вода и мощни струи, които те масажират, докато се наслаждаваш на гледката и на компанията на двойки от съмишленици, желаещи да сбъднат фантазиите си.

Круизните кораби са рай за любителите на секса
 
 

In honor of National Wine Day, raise a glass to traveling #AzaLocal! #Cheers Cruise Global, Taste Local aboard Azamara: http://bit.ly/TasteAzaLocal

Публикувахте от Azamara Club Cruises в 25 май 2017 г.
На кораба ще има и зона за игри, в която партньорите ще могат да се смесят с други желаещи двойки и да им помогнат да "осъществят фантазиите си".

Първият в света секс круиз потегли от Венеция (ВИДЕО)

Една от седемте тематични вечери е кръстена "костюм от три части". На нея жените трябва да облекат лепенки за зърна, прашки и обувки на висок ток.

Билетите за нестандартното пътешествие са на цена от 2 700 щатски долара до 10 996 щатски долара на човек.
Thinkstock/Getty Images