Стефан Илчев посрещна именния си ден сред фенове
Стефан Илчев посрещна именния си ден сред фенове / Стефан Илчев

Стефан Илчев посрещна имения си ден на площада в Асеновград, където беше поканен за самостоятелен коледен концерт. Така феновете на изпълнителя в града бяха първите, които можаха да му честитят в ранните часове на Стефанов ден.

Изпълнителят на „Bad Boy" и тази година посвети месеца на празниците на усилена работа и най-вече на събития, в подкрепа на хора в неравностойно положение. Стефан Илчев е известен като един от младите музиканти в България, който най-активно се занимава с благотворителност и сам организира много акции в помощ на деца и млади хора в неравностойно положение. Най-голямата му гордост през тази година е серията от акции, благодарение на които 20-годишната Милена Дeнева от родния му град Бургас успя да завърши успешно лечението на рак в Израел и отново да се радва на Коледни мечти.

В равносметката на Илчев за изминалата година са записани още много изяви в подкрепа на децата, болни от диабет, на детските SOS селища, на начинаещи музиканти, които все още живеят в институции и други.

„Благотворителността е нещо чудесно и се радвам, че все повече хора откликват на нуждите на други, които по някаква причина са в неравностойно положение. За мен вече това не е достатъчно и си пожелавам през новата година да успея да приложа опита си в по-организирана дейност, така че повече хора в неравностойно положение да получат шанс сами да успяват в живота", пожела си Стефан Илчев.

Причина за новите му амбиции е и високата оценка, която младият изпълнител е получил от Европейската асоциация за защита на човешките права - България. Стефан е получил персонална покана за членство в организацията в навечерието на Коледните празници.

В началото на новата година Стефан Илчев ще зарадва почитателите си с нова песен и специално видео към нея, а подробностите все още оставя в тайна.

Екипът на Дарик честити именния ден на Стефан!