Даниъл Крейг се надява на запомнящо се финално превъплъщение в образа на Джеймс Бонд и е помолил соул дивата Адел още веднъж да запише тематична песен за филм от поредицата, пише в. "Дейли стар".
 
51-годишният Крейг ще изиграе агент 007 за пети и последен път в предстоящия 25-и филм за приключенията на прочутия шпионин. Адел от друга страна пожъна небивал успех с тематичната песен "Skyfall" от "007 Координати: Скайфол" (2012), спечелвайки "Оскар", "Златен глобус", "Грами" и БРИТ.

Принц Чарлз посети снимачната площадка на 25-ия филм за Джеймс Бонд (СНИМКИ)
 

След триумфа си със "Skyfall" соул дивата се зарече никога повече да не изпълнява тематично парче за Джеймс Бонд, за да не й донесе нещастие.
 
Източници от звукозаписната й компания "Сони Мюзик" обаче отбелязват, че Адел вече работи над нови идеи за следващия си албум и моментът е напълно подходящ да запише ново тематично парче за предстоящия 25-и филм за Джеймс Бонд.

Ще го бъде ли новия Джеймс Бонд? Отложиха завършването на филма
 
Говори се, че Крейг, който е близък с певицата, и се надява тя да "повтори магията", се е срещнал с нея и е я помолил да се завърне като изпълнител на тематичното парче.
 
Адел все още не е дала своя отговор, но според наблюдателите има достатъчно време - снимките за продукцията започнаха едва наскоро и дори сценарият не е завършен изцяло.

На този филм не му върви: Взрив на снимачната площадка на „Бонд 25”, ранен е човек
 
Създателите на филма от "Eon Productions" не са отговорили на молбите за коментар.
 
Междувременно британският актьор Идрис Елба, спряган за следващия Джеймс Бонд, е споделил в интервю за "Венити феър" разочарованието си, че според някои хора той не е подходящ за ролята, защото е чернокож, предаде Асошиейтед прес.

И още:

Даниъл Крейг си нарани глезен на снимките за следващия Джеймс Бонд

Адел след раздялата със съпруга си: Все по-хубава, по-слаба и много секси (СНИМКИ/ВИДЕО)

За първи път мъж пее песента към филм за Джеймс Бонд от 1965 г. насам

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА