Предпоследният петък на месец ноември е известен по света и у нас като "черен петък". Нетърпеливите купувачи се готвят за изгодни сделки, но често изпадат в нелепи и смешни ситуации. Ето 6 забавни истории от Черния петък:

Мъжът, който чака пред грешната врата

Черният петък в САЩ е като една истинска борба за бързина и ловкост. Хората чакат с дни пред магазините с желаните промоции. Така американец стоял три дни пред вратата на магазин, докато не разбрал, че тя не е входната, а тази на склада. По ирония на съдбата, той успял да види тълпите как влизат през правилната врата, но не успял да влезе навреме.

Магазинът, който остана без ток

Представете си какво е да имате пълен с клиенти магазин и да спре тока. Това се случило точно на Черния петък, а клиентите попаднали в капан. Те не са можели нито да пазаруват, нито да връщат стоки. Нямали са никакъв избор, освен да стоят на тъмно и да чакат светлината в тунела.

Пет ужасни инцидента, станали по време на Черния петък (ВИДЕО)

Двойката, която чака много, но за нищо

По време на Черния петък хората чакат дълго време за всякакви неща. Сред най-купуваните продукти са техника, козметика и дрехи. Но двойка е чакала 14 часа, за да си купи....десетки хавлии за баня, всяка на стойност от 2 долара.

Черен петък
ThinkStock/Getty Images

Човекът, който удари охраната

Преди години полузаспал потребител отнесъл крушето. Той е чакал с часове и когато видял, че някой минава напред решил, че това не е справедливо и скочил на бой. Само че не разбрал, че срещу него стои охраната на магазина.

Лъжлива промоция

Малко преди Черния петък американски сайт на магазин съобщава за огромно намаление на видеокамери. Часове преди той да отвори врати, мениджърът обявил на високоговорител, че намалят камерите от 200 долара на 50 . Единственото нещо, което не съобщил било, че наличните камери са само четири на брой. Сами можете да си представите какъв хаос настъпил.

Преди Черния петък: полезни съвети при пазаруване онлайн

Жената, която се довери на непознат

Преди няколко години бременна жена се е доверила на непознат, които й предложил да натовари телевизора и в пазарната количка. Нещата поели в друга посока, когато той грабнал телевизора и започнал да бяга. Жената била бременна, но успяла да го настигне и да си върне техниката обратно.

Черен петък
ThinkStock/Getty Images

И още:

Офертите за „Черния петък” крият рискове - вижте какви

Най-често срещаното нарушение в „Черния петък” е липсата на старата цена

За какво да внимаваме на „черния петък“?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук